Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3598)

Cabinet de fermentare controlat, 1 usa, 20x EN 600x400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40490 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cu linia de patiserie Patisery Cabinet de fermentare controlata, puteti acum sa controlati procesul de fermentare si sa -l adaptati perfect la nevoile dvs. De fapt, progresul ciclului de fermentare este influentat de temperatura si umiditate. Prin faze alternative, urmand o faza rece, apoi o faza de incalzire si, prin urmare, trezirea procesului, este posibila controlul si programarea fermentatiei, pentru a eficientiza productia zilnica, pentru a anticipa prepararea amestecului de aluat pentru a doua zi si chiar economiseste ore de munca. Bucataria dimineata poate avea loc pe baza cererii reale si pe tot parcursul zilei. Toate aceste avantaje vor fi pentru dvs., deoarece economisirea timpului si a castigurilor economice.
2 Moduri de functionare:
1) Ciclul automat, are trei faze, refrigerare (blocare de fermentare), supraincalzire (scopul fermentatiei) si aer Conditionarea (conservarea), apare automat dupa pornirea masinii, cu posibilitatea de a personaliza si programa durata si parametrii programelor pe parcursul saptamanii.
2) Ciclul manual, permite sa functioneze autonom in functie si manual programare pentru fiecare dintre faze. Atunci sunteti cine decideti cand si cat timp pastrati faza de refrigerare sau conservare a produsului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura