Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3549)

Cos de spalat vase 500x500mm Igiena completa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15570 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Avantaj - sanitizare:   Acest nou program de igienizare ofera o garantie suplimentara datorita unei faze de dezinfectare termica in timpul careia sunt mancarurile adus la o temperatura de peste 70 C si ramane acolo pentru un timp suficient pentru a atinge un indice de letalitate A0 egal cu 30 calculat pe baza standardului sanitar EN 15883. Acest standard garanteaza eliminarea germenilor si bacteriilor, .... nivelul de igiena atins cu acest ciclu este, prin urmare, mult mai mare decat cel pe care il poate oferi un ciclu traditional de spalare.
avantaj-break tanc:   "rezervorul de pauza" este un dispozitiv AB "anti-poluare" (standarde din Marea Britanie )
1) impiedica apa rezervorului (cu detergenti) sa curga din nou in sistemul de distributie
2) pompa sa garanteaza o presiune constanta pe parcursul intregii clatiri, uscarea si igiena sunt garantate cu un t de 85 C ... pana cand Ultima picatura de apa!
avantaj - salvati th   e   planeta:
Ultima generatie Masini, tehnologii de ultima ora care respecta planeta, consumul redus de energie, apa si detergenti, datorita unui rezervor mai continut si filtrului sau brevetat care mentine apa de spalat la temperatura potrivita, precum si o pompa de spalare de inalta eficienta (flux dublu).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura