Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3598)

Fumator de alimente electrice, 1 nivel (400x600 mm)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4055 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Avantaj  :
De ce sa alegeti fumatul la rece? Profesionistii recomanda 3 etape in procesul de fumat: sarare, uscare si fumat. Ultima etapa se realizeaza la temperatura scazuta pentru a elimina excesul de apa, fara a usca produsul sau a -l transforma crocant. Fumul este produs prin arderea lenta a rumegusului de stejar (esential pentru a obtine acest gust si arome unice) si apoi se raceste in fumatorul de alimente pentru a obtine chiar fumatul. Fumati -va pestele (somon, pastrav, anghila, hering etc.), crustacee (homar, raci, scoici etc.), carne (sani de rata, filet mignon etc.), delicatese (carnati, slanina, sunca etc. ) la un pret foarte rentabil! Pentru somon, va fi de 3 ori mai putin costisitor sa fumati singur somonul decat sa cumparati somon afumat ... oferind produsului dvs. aceasta atingere ?facuta de casa?, care face din toata diferenta si garantarea clientilor dvs. o trasabilitate perfecta a produselor_backup_1_1.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura