Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3598)

Masina de gatit 2 arzatoare de gaz, dulap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16370 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Avantaj:   Combinarea puterii, eficientei si flexibilitatii, H.E.F. (Flexibilitatea de inalta eficienta si flexibilitate) se vor adapta cu usurinta la toate tipurile de vase profesionale. Arzatoare de eficienta foarte ridicata (9 kW), coroana de arama, aprindere automata de lumina pilot (100% protejata) si siguranta prin termocuple.
info  : ergonomie si performanta! ... 100% modular, echipamentul din gama Optima 1100 a fost proiectat Pentru a forma un pian central utilizabil din ambele parti. Profita la maxim de spatiul disponibil si ofera cel mai bun raport de spatiu/echipament din categoria sa. Sistemul de imbinare creeaza o suprafata de lucru care faciliteaza miscarea ustensilelor si simplifica operatiunile de curatare. Accesul frontal la diferitele componente ale echipamentului simplifica operatiunile de intretinere si deservire.
Caracteristici ale acestui interval: Glat presat in otel inoxidabil AISI 304 cu o grosime de 20/10, margine frontala cu intrerupator de picaturi, seminee din fonta de mic Dimensiuni, arzatoare de mare putere detasabile in fonta cu flacara pilot, bazele neutre si cuptoarele sunt in totalitate. Izolatie termica de inalta calitate pentru a reduce consumul de energie. Robustetea si designul sunt caracteristicile acestui interval. Calitatea materialelor, proiectarea si atentia la detalii fac din Optima 1100 o investitie atemporala!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura