Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3598)

Generator de ozon, de la 60m2 la 360m2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2910 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Generator de ozon, de la 60m2 la 360m2

info:
Dezinfectarea este esentiala pentru a reduce si preveni transmiterea bolilor, in special in locurile publice. Ozonul este unul dintre cei mai puternici oxidanti care se gasesc in natura. Mecanismul de actiune al ozonului este oxidarea si inactivarea receptorilor virali care blocheaza reproducerea lor. Astfel, neutralizeaza rapid agentii patogeni (in special cei mai rezistenti). Se inregistreaza foarte repede in oxigen lasand reziduuri, in beneficiul oamenilor si al mediului. Ozonul nu poate fi depozitat si transportat ca alte gaze industriale. Trebuie produs la fata locului folosind dispozitive numite generatoare de ozon care iau oxigen din aer si il transforma in ozon cu ajutorul descarcarilor electrice. Dezinfectarea ozonului a fost testata impotriva SARS cu rezultate optime.
avantaj:
Putere de dezinfectare ridicata.
eficient impotriva mirosurilor urate si a unui spectru larg de microbi, paraziti de animale/plante (bacterii, spori, virusi, acarieni, muste, paduchi, fluturi de nisip, gandaci, ciuperci si matrite, etc.).
Cost redus de utilizare.
usor de utilizat.
Productie instantanee (fara stocare).
nu lasa reziduuri sau mirosuri in camera igienizata.
atinge puncte de acces dificile.
Utilizare pe scara larga: restaurante, baruri/discoteci, cluburi sportive, sali de asteptare, bucatarii, laboratoare alimentare, birouri, metrou, masini, etc ...
Trimite mesaj
Din Gura in Gura