Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3418)

Aparat profesional pentru taiat cartofi prajiti Maxima

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20250 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere
Acest taietor automat pentru crocante este esential atunci cand cartofii prajiti proaspeti sunt in meniu. Este perfect potrivit pentru utilizare in restaurante, localuri de fast-food, cantine sau oriunde care necesita productie de masa de cartofi prajiti. Masina are o constructie puternica si durabila. Cu un corp din otel inoxidabil si mecanismul de blocare al tavii de alimentare, este, de asemenea, o masina foarte sigura pentru a lucra.
Cand deschideti taietorul, veti gasi lamele si discul de impingere a cartofilor. Aici puteti atasa una dintre cele patru optiuni de lame disponibile pentru dvs. Puneti cartofii curatati, dar asigurati-va ca acestia sunt mai mici de 8 x 12-13cm pentru a nu se bloca. Inchideti masina si apoi va taia cartofii in liniste ssi eficient. Capacitatea de iesire este intre 1000-1500 kg pe ora, in functie de marimea, forma cartofului si selectia lamei.

Usor de curatat
Curatarea acestui aparat profesional este foarte simpla si rapida. Tamburul si blocul de lame sunt usor de indepartat. Puteti curata vasul zilnic, lasand sa curga apa inauntru pentru a evacua orice deseuri alimentare. Dupa curatarea usoara cu un burete si detergent, masina trebuie clatita bine cu multa apa. Lamele sunt fabricate din otel inoxidabil intarit si sunt usor de indepartat, astfel incat acestea pot fi, de asemenea, spalate zilnic.

Caracteristici
Cutter profesional
Potrivit pentru cartofi curatati de pana la 8 x 12 cm
Carcasa, disc de impingere si lame din otel inoxidabil
Constructie simpla si robusta
Discul de impingere si blocul de lame sunt usor de demontat

Specificatiile produsului:
Capacitate de intrare: 13-15 kg
Capacitate de taiere: 1000-1500 kg pe ora
230V / 50Hz / Monofazat 370W

Bloc de lame: 10 x 10 mm
Nu include blocuri de lame suplimentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura