Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3418)

Carucior transport profesional pentru tavi servire inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

750 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Carucior transport profesional pentru tavi servire Inox este extrem de practic si recomandat atat pentru gastronomia mare cat si pentru cea mica - se dovedeste a fi indispensabil in cantine, baruri cu servicii rapide, spitale, restaurante, hoteluri, gradinite sau evenimente organizate. Este folosit pentru transportul containerelor, motiv pentru care este folosit adesea si de firmele de catering.
Se remarca in primul rand prin functionalitatea peste medie, deoarece datorita unui sistem special de ghidare, se pot utiliza diferite configuratii ale containerului. Caruciorul poate contine, de exemplu, pana la 15 containere GN 1/1, 30 GN 1/2 containere sau 45 GN 1/3 containere. Mai mult decat atat, containerele pot fi incarcate pe ambele parti ale caruciorului, fara a va face griji cu privire la evacuarea lor - dispozitivele de securitate sunt montate pe ambele parti.
Capacitatea maxima a produsului este de 15 kg pe raft si 200 kg pe carucior. Manipularea sa este insa extrem de simpla si nu necesita nicio forta, deoarece poate fi miscat confortabil datorita rotilor.
Sistemul de ghidare longitudinala permite introducerea mai multor configuratii de containere, de ex. 15 containere GN 1/1 sau 30 GN 1/2 containere sau 45 GN 1/3 containere
Posibilitatea de a incarca containere pe ambele parti ale carutei
Datorita rotilor montate, acesta poate fi miscat fara a folosi forta
Convenabil de utilizat
Capacitate maxima de ridicare: 15 kg pe raft, 200 kg pe carucior
Distanta dintre ghidaje: 80 mm
Cel mai mic nivel de ghidaje la o inaltime de 380 mm de podea, cel mai inalt 1500 mm
Protectie impotriva alunecarii de pe ambele parti ale caruciorului
Echipat cu 4 role rotative 100 mm, inclusiv 2 cu frane
Fabricat integral din otel inoxidabil (SS 201).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura